رژیم های لاغریصفر تا صد کتوژنیککاهش وزن

رژیم کتوژنیک و اتکینز چه تفاوتی دارند؟ ( مقایسه کامل )

یکی از سوالاتی که خیلی ِدر مورد رژیم کتوژنیک پرسیده میشه این هست که رژیم کتوژنیک و اتکینز چه تفاوتی دارن؟ در جواب به این سوال باید اول بگیم که هر دو رژیم از یک خانواده هستن. یعنی شباهت های زیادی با هم دارن. اما از طرفی تفاوت هایی هم با هم دارن که در این مقاله قراره این موارد رو با هم بررسی کنیم.

تا 10 کیلو لاغری در 30 روز به صورت تضمینی

موفق ترین رژیم لاغری مرحله ای در ایران و با غذاهای معمول ایرانی! به همراه رژیم شوک و رژیم تثبیت وزن و کتابچه راهنمای ورزش های حالت دهی شکم و پهلو! 
تا 10 کیلو لاغری در 30 روز با تضمین بازگشت وجه.
برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده نتایج بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.

تخفیف ویژه به مدت محدود

این مقاله برای چه افرادی مفید است؟

  • افرادی که به تازگی با رژیم کتوژنیک و اتکینز آشنا شدن و نمیدونن که کدومشون برای لاغری بهتره.
  • افرادی که دنبال پیدا کردن بهترین روش برای کاهش وزن هستن و در این مورد تحقیق میکنن.
  • افرادی که در مورد تفاوت های رژیم کتوژنیک و اتکینز مطالعه میکنن.

کارشناس تناسب اندام زیبیتو


خیلی از افراد با مطالعه مشخصات هر دور رژیم کتوژنیک و اتکینز در نهایت به این نتیجه میرسن که اینها یکی هستن. درصورتی که اینطور نیست و با هم فرق دارن. درسته که هر دو از خانواده رژیم های کم کربوهیدرات هستن اما توی یک سری از مواد با هم فرق میکنن. شاید بزگترین مورد شباهت هر دو رژیم وارد شدن بدن به حالت کتوزیس باشه.

فهرست موضوعی این مطلب

  • رژیم کتوژنیک و شناخت آنگ
  • رژیم اتکینز و شناخت آن
  • تفاوت رژیم کتوژنیک و اتکینز
  • رژیم کتوژنیک یا اتکینز؟ کدام بهتر است؟
  • اینفوگرافی و مقایسه تصویری هر دو رژیم
  • سخن پایانی

رژیم کتوژنیک و اتکینز چه تفاوتی دارند؟

رژیم کتوژنیک و اتکینز را بهتر و بیشتر بشناسید

رژیم کتوژنیک و اتکینز رو بهتر بشناسید. این اولین قدم برای مقایسه درست و اصولیه. در ادامه به صورت جداگانه اما خلاصه هر دو رژیم رو بررسی و مشخصاتشون رو ذکر میکنیم.

چطور رژیم های کم کربوهیدارت باعث لاغری میشوند ؟

برای شروع اجازه بدین به این سوال جواب بدیم. رژیم های کم کربوهیدرات کاری میکنن که بدن برای به دست آوردن انرژی خودش مجبور باشه سراغ منابع دیگه ای مثل چربی ها و پروتئین بره. در واقع بهتره اینطور بگیم که در حالت عادی، بدن ما از طریق قند ( گلوکز ) و کربوهیدات انرژی مورد نیازش رو به دست میاره. در نبود این منبع راحت و آسون بدن مجبوره یک جایگزین پیدا کنه. اینجاست که ما جایگزین رو بهش میدیم و اونو به مصرف چربی ها عادت میدیم.

نکته جالب !

نکته جالبی که جزو تفاوت های رژیم های کم کربوهیدات و رژیم های کالری شماری هست، احساس گرسنگیه! توی رژیم های کالری شماری معمولا افراد همیشه احساس گرسنگی میکنن. اما همچین چیزی در رژیم های کم کربو مثل کتوژنیک یا اتکینز نیست. دلیلش هم مصرف چربی و پروتئین به جای کربوهیدراته. مصرف این موارد باعث سریع سیر شدن میشه. از طرفی هم سیستم چربی سوزی بدن رو هم فعال میکنن. این آرزوهای هر کسیه که هم بخوره و هم لاغر بشه.

مصرف کربوهیدرات ها باعث احساس سیری موقت میشه که این یعنی بعد از مدت کوتاهی شما دوباره گرسنگی رو تجربه میکنید. به همین دلیله که معمولا افراد با خوردن فست فود ها سریع سیر میشن اما بعد از مدت کوتاهی دوباره گرسنه میشن. بنابراین رژیم های لوکرب یا کم کربوهیدرات مثل رژیم کتوژنیک و اتکینز میتونن کاری کنن که بدن بعد از یک مدت به مصرف چربی ها عادت کنه.

این یعنی بعد از مدت کوتاهی بدن برای تامین انرژی خودش به سراغ چربی هایی میره که قبلا اونها رو ذخیره کرده. خیلی از افراد این رو نمیدونن ولی چربی های زائدی که دور شکم و پهلو ایجاد میشن به خاطر مصرف غذاهای چرب یا پروتئین و گوشت نیست. در واقع این مصرف بالای کربوهیدات و قنده که در نهایت باعث چاقی میشه.

زمانی که شما بیش از حد از این دسته مواد غذایی استفاده میکنید، بدن به اندازه نیازش انرژی دریافت میکنه. اما مابقی قند و کربوهیدرات دریافتی رو به تبدیل به چربی و در نهایت در قسمت شکم و پهلو و سایر نقاط بدن ذخیره میکنه.

تفاوت رژیم کتوژنیک و اتکینز

شناخت رژیم کتوژنیک

اگر مقاله مربوط به رژیم کتوژنیک رو مطالعه کرده باشید، قطعا اطلاع دارین که این رژیم برای بیمارهای مبتلا به بیماری صرع در سال 1924 توسط دکتر راسل ویدلر ایجاد شد. بعد از مدتی دانشمندان متوجه شدن که این رژیم علاوه بر تاثیر مثبت روی کنترل بیماری، فواید دیگه ای هم داره.

از جمله این فواید میشه به کاهش وزن و پایین اومدن میزان قند بدن افراد اشاره کرد. تا به امروز آزمایش های زیادی روی رژیم کتوژنیک انجام شده اما چیزی که پر واضحه ، اینه که رژیم کتوژنیک طرفدارهای خیلی زیادی در سطح جهان داره! یا گذشت این همه سال و تست و آزمایش این رژیم غذایی، میشه گفت رژیم کتو خودش رو اثبات کرده.

شناخت رژیم اتکینز

برنامه غذایی اتکینز در حدود 40 سال بعد از رژیم کتوژنیک یعنی در سال ۱۹۶۰ توسط دکتر رابرت کولمن اتکینز ابداع شد. هدف اصلی رژیم اتکینز برنامه ای بود که بتونه دریافت کربوهیدرات ها رو محدود کنه تا یک راه سریع برای چربی سوزی به وجود بیاد. شاید در نگاه اول بگین هدف هر دو رژیم و اصولشون یکیه.

علت اصلی موفقیت هر دو رژیم، کاهش کربوهیدرات بدن ( گلیکوژن ) بدن هست. وقتی بدن به جای کربوهیدرات، چربی ها رو به عنوان منبع تامین انرژی میسوزونه، معجزه اتفاق میوفته. اما همونطور که گفتیم تفاوت هایی هم دارن که در ادامه در موردش بیشتر صحبت میکنیم. اتکینز درواقع روی یک فاز خاص مقدماتی متمرکز میشه و کربوهیدرات رو به شدت محدود میکنه ( معمولا زیر ۱۵ تا ۳۰ گرم در روز ). اینکار باعث میشه تا بدن به حالت کتوزیس وارد بشه.

خب تا اینجاش که شبیه به رژیم کتوژنیکه. اما نکته اینجاست که بعد از اینکه فاز مقدماتی تکمیل شد، رژیم اتکینز تغییر حالت میده. یعنی به سمت کاهش وزن مداوم میره و بعد مرحله جلوگیری و در نهایت هم به مرحله تثبیت نهایی میرسه. برای هر مرحله رژیم اتکینز یک سری مواد مغزی خاص مشخص شده که فرد باید استفاده کنه.

اما رژیم کتوژنیک اینطور نیست. رژیم کتو معمولا در طول یک دوره مشخص انجام میشه و از ابتدا تا انتهای دوره یک سبگ مشخص رو پیش میگیره. سادگی و روان بودن رژیم کتوژنیک باعث میشه تا طرفدارهای بیشتری نسبت به رژیم اتکینز داشته باشه.

تفاوت رژیم کتوژنیک و اتکینز

تفاوت رژیم کتوژنیک و اتکینز چیست؟

رژیم کتوژنیک و اتکینز از چند نظر با هم تفاوت دارن که در ادامه اونها رو بررسی میکنیم.

تفاوت رژیم کتوژنیک و اتکینز از نظر درصد بندی مواد غذایی


  • درصد بندی غذایی رژیم کتوژنیک به این شکل هست : جذب بالای چربی (70%)، جذب متوسط پروتئین (20%) و جذب پایین کربوهیدرات (5%).
  • درصد بندی غذایی رژیم اتکینز با درصد تغذیه ای مشابه رژیم غذایی کتوژنیک شروع میشه اما بعد از وارد شدن به حالت کتوزیس و کاهش وزن اولیه، جذب دوباره ی کربوهیدرات ها شروع میشه.
  • علاوه بر درصدبندی غذایی و  محدودیت های کربوهیدرات، رژیم غذایی اتکینز در مورد درصد چربی یا پروتئین سخت گیری نمیکنه.

تفاوت رژیم کتوژنیک و اتکینز از نظر سلامتی


رژیم کتوژنیک » 

  • رژیم کتوژنیک برای بیماران مبتلا به دیابت مناسبه، چون جذب کربوهیدرات ها رو به شدت کنترل میکنه.
  • رژیم کتوژنیک به فدر برای کاهش وزن و سایز، به خاطر کاهش کلی در جذب کالری، کمک میکنه.

رژیم اتکینز »

  • رژیم اتکینز برای بهبود سطح چربی و کلسترول که برای سلامتی قلب و عروق مفید هستن، معروفه ( الته این مورد رو هم رژیم کتوژنیک داره ).
  • دنبال کردن رژیم اتکینز یعنی مصرف گوشت زیاد! در واقع میشه گفت یک رژیم ایده آل برای گوشت خوارها به حساب میاد.

تفاوت رژیم کتوژنیک و اتکینز از نظر عوارض جانبی


  • در مورد عوارض جانبی رژیم کتوژنیک توی یک مقاله به صورت کامل صحبت کردیم و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که این عوارض جانبی موقت هستن. اما در مورد مهم ترین عوارض جانبی رژیم اتکینز میشه به برگشت وزن به حالت اول اشاره کرد. اتفاقا همین مورد هم باعث شد در جهان محبوبیتش رو از دست بده.
  • مورد دومی که باعث کم طرفدار شدن رژیم اتکینز شد مربوط به سو تغذیه هست. احتمال اینکه رژیم اتکینز منجر به سوء تغذیه بشه زیاده. دلیلش هم اینه که قانون صریح و کافی برای انواع غذاهایی که بایدمصرف بشن وجود نداره (الته به جز مصرف پایین کربوهیدرات که این هم با رژیم کتو مشترکه).
  • در مورد رژیم کتوژنیک افراد میتونن از مکمل های غذایی در مواقعی که بدن دچار کمبود مواد معدنی و یا ویتامین ها میشه استفاده کنن. اما در رژیم اتکینز بعد از گذشت دوره اولیه، کربوهیدات ها کم کم به برنامه غذایی اضافه میشن. این یعنی تامین مواد مغذی بدن که البته خوبه! اما از طرفی هدف برنامه که کاهش وزن هست رو خراب میکنه و بعد از مدتی بدن دوباره به حالت اولیه خودش برمیگرده. در واقع در مورد رژیم اتکینز، همه اینها به معنی تلاش بیهوده هستش!

رژیم کتوژنیک یا اتکینز؟ کدام بهتر است؟

با توجه به مقایسه ای که در بخش قبل به صورت کامل داشتیم، طبیعیه که رژیم کتوژنیک رو به عنوان یک رژیم برتر و با کیفیت تر با نتیجه مطلوب پیشنهاد میکنیم. هرچند که این موضوع سلیقه ای هست اما هدف بررسی ما این هست که ببینیم کدوم یکی برای کاهش وزن مناسب تره. در واقع قصد داریم گزینه ای رو انتخاب کنیم که در کنار حفظ سلامتی، کاهش وزن و سایز خوبی رو هم به همراه داشته باشه. با این دید رژیم کتوژنیک مسابقه رو میبره.

سخن پایانی

به عنوان سخن پایانی و با توجه به برنده شدن رژیم کتوژنیک، پیشنهاد میکنم حتماً نتایج رژیم کتوژنیک Z217 زیبیتو رو ببینید. مطمئنم با دیدن نتایج از قدرت چربی سوزی این رژیم لاغری در مدت زمان 21 روز، تعجب میکنید. رژیم Z217  که به صورت اختصاصی برای شما طراحی میشه، میتونه در مدت زمانی 21 روز، بین 7 تا 10 کیلو گرم وزن و تا 2 سایز رو کم کنه. همه اینها در حالیه که تماماً از غذاهای ایرانی معمول و روتین که سر سفره هر ایرانی پیدا میشه، برای تنظیم رژیم استفاده شده.

کارشناس بدن ما

رسالت ما در بدن ما، انتشار به روزترین محتوا در زمینه زیبایی و تناسب اندام در عین ایجاد یک رابطه صمیمی با کاربر هست. در اصل بودن یک مشاور تمام عیار در حوزه زیبایی و تناسب اندام چیزیه که شما میتونید از زیبیتو انتظارش رو داشته باشید. ما کنار شما هستیم تا با زیباتر و خوش اندام شدن بیشتر شما، به همون اندازه اعتماد به نفس شما هم بالاتر بره.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
10 کیلو لاغری در 30 روز | موفق ترین رژیم لاغری 1401دانلود رژیم 3010
+