رژیم های لاغریکاهش وزنهمه مقالات

رژیم بنتینگ چیست ؟ + مزایا و معایب

امروز قصد داریم به بررسی رژیم بنتینگ و معایب و مزایایی که داره، بپردازیم. در این مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات کافی در رابطه با این رژیم در اختیارتون قرار بگیره.

تا 10 کیلو لاغری در 30 روز به صورت تضمینی

موفق ترین رژیم لاغری مرحله ای در ایران و با غذاهای معمول ایرانی! به همراه رژیم شوک و رژیم تثبیت وزن و کتابچه راهنمای ورزش های حالت دهی شکم و پهلو! 
تا 10 کیلو لاغری در 30 روز با تضمین بازگشت وجه.
برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده نتایج بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.

تخفیف ویژه به مدت محدود

مطالعه این مقاله برای چه افرادی مفید است ؟

  • اگر در مورد رژیم بنتینگ و لاغری با اون چیزهایی به گوشتون خورده، اما هنوز اطلاعات کافی در این زمینه ندارین، مطالعه این مقاله میتونه کاملا موضوع رو برای شما روشن کنه.

کارشناس تناسب اندام وبسایت زیبیتو


همونطور که میدونید روز به روز یه تعداد و و مدل های مختلف رژیم های تغذیه ای افزوده میشه.  افرادی که از این نوع رژیم ها استفاده می کنن، به دنبال کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده آل خودشون هستن. بنابراین هر بار، یکی از این رژیم ها رو امتحان می کنن. رژیم بنتینگ هم جزو این دسته از رژیم های لاغری هست.

در مورد تاریخچه پیدایش این رژیم میشه گفت اولین بار در آفریقای جنوبی طراحی و مورد استفاده قرار گرفت. بعد از استفاده و بروز نتایج مثبت در کاهش وزن، کم کم در جهان به شهرت رسید. سوالی که در ذهن ایجاد میشه این هست که آیا واقعا این رژیم برای کاهش وزن مناسب هست؟

آیا فایده ی دیگه به جز لاغری میتونه برای بدن داره؟ اصلا این رژیم چطور کار میکنه؟ عوارض این رژیم چه مواردی هستن؟ این مقاله به تمام این سوالات جوابهای کاملی رو میده. با ما همراه باشید.

فهرست موضوعی این مقاله

  • رژیم بنتینگ در اصل از کجا آمده است؟
  • رژیم بنتینگ به چه صورت عمل می کند؟
  • مواد غذایی مجاز در رژیم بنتینگ
  • در رژیم بنتینگ چه مواد غذایی باید محدود شوند؟
  • رژیم بنتینگ برای چه افرادی مناسب است؟
  • عوارض جانبی رژیم بنتینگ
  • فواید و معایب رژیم بنتینگ
  • نقاط مثبت رژیم
  • نقاط ضعف رژیم
  • سخن آخر

رژیم بنتینگ چیست

رژیم بنتینگ در اصل از کجا آمده است؟

رژیم بنتینگ در حال حاضر در تمام جهان شناخته شده هست و افراد زیادی از اون برای لاغری استفاده میکنن. اما این به این معنی نیست که این رژیم جدیده. استفاده از این رژیم به سال 1862 میلادی برمیگرده. درست زمانی که « ویلیام بنتینگ » به علت چاقی و اضافه وزن بالا به « پزشک هاروی » مراجعه میکنه.

پزشک هاروی برای بنتینگ یک رژیم سخت با چربی بالا و کربوهیدرات پایین تنظیم کرد. سال های بعد محققان دانشگاه کیپ تاوان در سال 2012 تحقیقاتی رو انجام دادن که نشون میداد برای کاهش وزن مناسبه! اطلاعات به دست اومده از این آزمایش در کتابی به نام The Real Meal Revolution گرد آوردی شد که فروش بالایی هم در کشور آفریقا داشت.

رژیم بنتینگ به چه صورت عمل می کند؟

اصل رژیم بنتینگ بر اساس کاهش کربوهیدارت و تامین انرژی مورد نیاز بدن از طریق چربی کار میکنه. رژیم های مختلف دیگه ای هم هستن که از این قانون تبعیت میکنن. به عنوان مثال رژیم کتوژینک، رژیم اتکینز و رژیم پالئو مثل بنتینگ، کالری مورد نیاز بدن رو از طریق چربی ها تامین میکنن.

مهم ترین عاملی که در کاهش وزن این رژیم و سایر رژیم ها حائز اهمیت هست ورود به فاز کتوزیس هستش. اصولا فرآیند کتوز زمانی صورت می گیره که کربوهیدرات در دسترس بدن نباشه. این دقیقا همون دلیلی هست که بدن برای تامین انرژی خودش از چربی استفاده میکنه.

اصل این رژیم بر این پایه هست که اگر مقدار زیادی چربی مصرف بشه، تمایل نسبت به استفاده از کربوهیدرات کم میشه. علاوه بر این با ورود بدن به حالت کتویس، بدن شروع به استفاده از چربی های ذخیره شده در نواحی شکم و پهلو میکنه. این یعنی کاهش وزن از طریق چربی سوزی خودکار بدن اتفاق میوفته.

رژیم بنتینگ چیست

مواد غذایی مجاز در رژیم بنتینگ

اصولاً مواد غذایی که میتونید مصرف کنید به 4 دسته تقسیم میشن که شامل:

  • سبزیجات به خصوص سبزیجات برگدار؛
  • انواع گوشت سفید و قرمز؛
  • انواع چربی شامل چربی های حیوانی، کره، پنیر خامه ای، روغن زیتون . مواد غذایی که در این دسته بندی قرار می گیرن باید به نسبت سایر گروه ها مصرف بشن؛
  • انواع آجیل ها و لبنیات.

علاوه بر موارد گفته شده، یک گروه دیگه  از میوه جات هم وجود داره که به عنوان یک گروه کمکی در نظر گرفته میشه. این میوه ها شامل توت ها، سیب، موز و کیوی میشن. البته استفاده از قهوه، چای و عدس هم در این رژیم توصیه میشه.

در رژیم بنتینگ چه مواد غذایی باید محدود شوند؟

غذاهایی که باید در این رژیم کمترمورد استفاده قرار بگیرن شامل 2 گروه هستن :

  • اولین گروه که باید مصرف اونهارو به حداقل برسانید شامل اسموتی میوه یا ماست، آب سبزیجات، غلات بدون گلوتن، شیرینی جات، شکلات تلخ، انواع برنج، آرد ذرت و بادام هستش.
  • گروه دوم که ممنوعیت استفاده از اونها از گروه اول بیشتر هستش، شامل تمام مواد غذایی دارای قند میشه. استفاده از غذاهایی مثل انواع فست فودها، جو، گندم، جوانه گندم، همچنین چربی هایی که از مشتقات بذر صنعتی و روغن نباتی، روغن کلزا، اسپری کره، مارگارین و … هست، به شدت باید محدود بشه.

رژیم بنتینگ چیست

رژیم بنتینگ برای چه افرادی مناسب است؟

از اونجایی که این رژیم سفت و سخته و محدودیت های تغذیه ای شدیدی داره بیشتر به افراد که دچار اضافه وزن بالا، دیابت نوع2، فشار خون بالا هستن توصیه میشه. افرادی که قصد دارن کاهش وزنی در حد 5 کیلوگرم داشته باشن میتونن که از این رژیم پیروی کنن. در مورد خانم های باردار و افراد با بیماری های خاص، این رژیم توصیه نمیشه و باید زیر نظر کارشناس تغذیه از رژیم مناسب استفاده کنن.

عوارض جانبی رژیم بنتینگ

یکی از شایع ترین عوارضی که این رژیم داره بوی نامطبوع دهان هست. علت این بو  سوختن چربی ها و وارد شدن بدن به حالت کتوز هستش. وجود گاز آمونیاک که از طریق ریه ها خارج میشه علت بوی نامطبوع هست. علاوه بر این موضوع حتی در برخی موارد ممکنه فرد دچار تهوع و خستگی هم بشه. برای اطلاع از عوارض حالت کتوز پیشنهاد میکنم حتما مقاله زیر رو مطالعه کنید.

حتما بخوانید » عوارض رژیم کتوژنیک

رژیم بنتینگ چیست

فواید و معایب رژیم بنتینگ

در بخش قبل در مورد عوارض رژیم بنتینگ صحبت کردیم. در این بخش جا داره که در مورد فواید و نقاط مثبت و نقاط منفی این رژیم بیشتر صحبت کنیم.

نقاط مثبت رژیم

افرادی که به بیماری دیابت دچار هستن و همین طور افرادی که اضافه وزن افراطی دارن، این رژیم کارآمدی زیادی داره. علاوه بر این افرادی که فشار خون بالا دارن به راحتی میتونن از این رژیم پیروی کنن. اما باید توجه داشته باشن که به صورت خود سرانه نباید عمل کنن. وضعیت بدن ها با هم متفاوت هست. باید بر اساس شرایطی که بدن داره، از رژیم و برنامه غذایی درست و اصولی استفاده بشه.

نقاط ضعف رژیم

مادامی که از این رژیم پیروی میشه برای استفاده از مواد غذایی محدودیتی مطابق با شرایط فیزیکی فرد در نظر گرفته نیمشه. این یعنی شما میتونید به هر مقدار که دوست دارین از مواد غذایی استفاده کنید. بنابراین به همون نسبت که استفاده از مواد غذایی مفید هست در صورت استفاده بی رویه میتونه مضر باشه.

زمانی که در رژیم کربوهیدرات حذف میشه و چربی جایگزین اون میشه، پیامد هایی مثل ریزش مو، اسهال، مشکلات گوارشی، یبوست دیده میشه.  حتی در بعضی موارد کاهش مواد مغذی و ویتامین های بدن هم اتفاق میوفته که میشه با استفاده از مکمل های مناسب این کمبود رو جبران کرد.

بنابراین برای جلوگیری از چنین مشکلاتی لازم هست که حتما با پزشک متخصص تغذیه مشورت کنید و براساس شرایط بدنی و فیزیکی از پزشک مربوطه مشاوره بگیرید.

سخن آخر

با توجه به توضیحاتی که داده شد در حال حاضر باید به این سوال جواب بدیم که آیا این رژیم ارزش پیروی کردن رو داره یا نه؟ پیشنهاد ما به عنوان یک منبع در زمینه تناسب اندام استفاده از رژیم هایی دیگه ای هست که قاعده و اصول و چهارچوب مشخص تری دارن. ما به شما رژیم کتوژنیک رو پیشنهاد میکنیم. در صورتی که نمیدونید چطور باید رژیم کتوژنیک رو پیاده سازی کنید، حتما مقاله ی « چگونه رژیم کتوژنیک بگیریم ؟ » رو مطالعه کنید.

کارشناس بدن ما

رسالت ما در بدن ما، انتشار به روزترین محتوا در زمینه زیبایی و تناسب اندام در عین ایجاد یک رابطه صمیمی با کاربر هست. در اصل بودن یک مشاور تمام عیار در حوزه زیبایی و تناسب اندام چیزیه که شما میتونید از زیبیتو انتظارش رو داشته باشید. ما کنار شما هستیم تا با زیباتر و خوش اندام شدن بیشتر شما، به همون اندازه اعتماد به نفس شما هم بالاتر بره.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
10 کیلو لاغری در 30 روز | موفق ترین رژیم لاغری 1401دانلود رژیم 3010
+